ØlKonsortiet – Ny ølbutik i Aalborg

Fra nyhedsbrevet fra DØE.

Onsdag d. 4. maj kl. 14 åbnede ØlKonsortiet Aps, Aalborgs første rendyrkede ølbutik i lokaler beliggende Rantzausgade 3, 9000 Aalborg. En butik med øl af vidt forskellige typer og fra flere lande.

Vi vil i ØlKonsortiet gerne kunne tilbyde forbrugerne i Aalborg og omegn et endnu større udbud af øl end det, der i dag forefindes i div. supermarkeder og vinhandler. I takt med den voksende interesse for kvalitetsøl, ønsker vi at kunne supplere markedet med nye øl på kontinuerlig og dynamisk vis, så forbrugerne løbende vil kunne finde alternativer til andres mere statiske øludbud.

ØlKonsortiet Aps er Aalborgs første rendyrkede ølbutik med et globalt udbud af øl. Udover ren detailhandel, tilbyder vi også at varetage ølsmagninger. I opstartsfasen vil butikken være deltidsåben med åbningstider torsdag og fredag fra kl. 14-18, samt lørdag fra 10-16.

ØlKonsortiet Aps består af fire anpartshavere: Svend Nymann, Heidi Kristensen, Jesper Nymann og Mads Peter Ankjær, der alle er medlemmer af Danske Ølentusiaster.

ØlKonsortiet, Mads Peter Ankjær

Det lyder spændende :)

Update 28. september: Så fik de endelig lavet en hjemmeside på ølkonsortiet – tag og kig ind