Kashmir koncert-DVD The aftermath

Kashmir fra Sydslesvig Rocks 1999 Et af mine all-time-favorite bands Kashmir udgiver den 07.06.05 en koncert-DVD meget spændende.

Kashmir og Kasper Torsting har længe drømt om at lave en rigtig koncert film ud fra et klassisk æstetisk princip. Effektive TV produktioner har efterhånden vænnet publikum til at tro at rock koncerter skal ligne musikvideoer, hvor kameraet og ikke musikeren bevæger sig.

Det er en klar ambition for bandet og Torsting at prøve at skabe et modspil til denne tendens. En filmisk oplevelse der hylder nærhed og intimitet, det dvælende billede der hjælper den musikalske oplevelse, frem for at styre den.
[…]
Produktionen er unik for film af denne art; Koncerten er fotograferet med 10 kameraer og udelukkende skudt på 16 mm film af et lille udpluk af de bedste danske filmfotografer.

Se forresten også lidt Kashmir-art.