Tilbage i Aalborg

VisumEfter en weekend med god musik og øl og et lynvisit til hovedstaden er jeg nu tilbage i Aalborg. Jeg tog til Kbh. søndag aften, overnattede hos en af gymnasiegutterne og var en tur på ambassaden mandag formiddag. Vagterne på ambassaden var emsige, så jeg måtte tage tilbage til hovedbanegården for at få min taske og computer låst ind i et skab. Efter en del ventetid og et hurtigt interview har jeg, som billedet viser, nu fået adgang til Det Forjættede Land.

Resten af mandagen blev brugt på at lege turist i København indtil jeg skulle have middag med min fætter. Vejret var perfekt, og jeg havde glemt hvor smuk en by København er sådan en sommerdag. Jeg nåede forbi Amalienborg som var pakket med turister. Jeg fik klappet Brødristeren – forhallen er vældig imponerende, men bagdelen på bygningen er for kedelig efter min mening. Under alle omstændigheder et stort byggeri. Dagens hovedmål var dog Christiania – det er jo ikke til at vide om det stadig er her når jeg vender tilbage.