Touch-down!

Michael på hans værelse i Ann Arbor
Jeg er landet har det godt og har det varmt.

Hele flyveturen gik som den skulle og var derfor gevaldig kedelig.

Jeg blev hentet i lufthavnen af Ben og fik efter et besøg på ICC hovedkontoret tildelt mit værelse på Jones House.

Jeg ankom til huset lidt i syv og klokken er nu 11 PM Ann Arbor-tid og nu er jeg på vej i seng. Da jeg kom til huset så det noget smadret ud og det var da et lidt usselt førstehåndsindtryk jeg fik af mit hjem de næste 10 måneder. Men jeg blev godt modtaget af de to mand der sad på taget og de sidste par timer er gået med at sidde på taget af terrassen og hilse på nye samboer og drikke øl. Efterhånden som aftenen er gået har jeg fået hilst på en stor del af de folk, der bor i huset over sommeren, og de virker som en festlig flok. Generelt er det en flok laid back hippier, som godt kan lide øl og musik og som tager tingene lidt som de kommer – umiddelbart noget jeg godt kan relatere til.

Mit værelse kan sikkert anes på billedet, men jeg skal nok snart få fat i et rigtig digi-kam, så I kan se mere af hvad jeg går og laver.

natter