American snack

IMG_0022Jeg var ude og handle lidt ind i dag og fandt også lidt snack

Beef Jerky er røget, tørret oksekød. Det er nogle strimler kød, der smager ret meget af salt og har en konsistens som en mellemting mellem en skosål og et stykke bacon (hvis det giver nogen mening. Det er fem år siden jeg har smagt det sidst, og jeg har husket det til at smage bedre end det egentlig gør. Beef Jerky er forholdsvis dyr – pakken her koster $5.99 (kr. 38,-)

Apple Chips har jeg ikke set før, men Ivan som var med mig ude og handle syntes de var gode og jeg skulle prøve dem. Amerikanerne har et særligt forhold til kanel af en eller anden grund. Jeg er blevet vaccineret imod kanel, og jeg synes også at de her Apple chips er lidt for klam-søde til min smag.

Billedet er taget med dagens nye indkøb, en Canon PowerShot A520.