Første dag på jobbet

Kl er 23 og jeg er på vej i seng. Det har været første dag på jobbet på Menlo og der var tilfældigvis samme dag, hvor de havde et kursus i Agile Explained så det kom jeg med til. Det er et heldagskursus om begrundelsen for, tankesættet bag og hvordan Menlo bruger the agile method til at lave software. Det var firmaets direktør Richard Sheridan, der holdt oplægget og det var virkelig fedt at se en mand brænde så meget for en virksomhed og dens kultur. Det var en rigtig god dag med næsten for mange inputs, som jeg nok lige skal bruge et par dage til at absorbere. I morgen skal jeg rigtig i gang, så det er jeg meget spændt på.

Søndag var jeg til en koncert ved Madison House, et andet kollektiv i Ann Arbor. (Der kommer billeder op senere)

Billedet til dette indlæg tog jeg sidst jeg var på tur med mit kamera. I højre side bliver der nu vist tre tilfældige billeder fra Ann Arbor.