Our house

Jones HouseSå fik jeg taget et par billeder af huset og sat dem sammen. De fleste billeder er sammensatte panoramaer så de tager måske lidt tid at hente

Først er der huset set fra haven. Billedet er noget forvrænget fordi det er sammensat af flere billeder. Jones House består af to nabo-huse – South Forest Avenue 917 til venstre og 923 til højre.
I midten er en sektion som er bygget til senere, der forbinder de to huse. I midterblokken er der fest/fælles-rum for neden (se et andet billede), værelser på 1. etage og en stor teresse på toppen. Jeg bor i værelse #20 i 917 (murstenshuset) i vinduet øverst til venstre – det er også i denne bygning vores køkken ligger – bagerst i bygningen.

Andet billede er huset set fra parkeringspladsen. Fra højre er det 917 midterblokken og 923. I huset til højre ligger vores køkken.

Tredje billede er fra køkkenet. Det er ikke til at tage billeder af alt, men her er en panorering på knap trekvart omgang (ca. 200 grader).
Fra venstre mod højre: Hylder med tørkost (ris, mel, pasta) + genbrugsspande. Der kan anes en sodavandsautomat nede ved døren ind til den store stue. Herefter kommer opvaskemaskinen. Og så er der hylder/skabe/skuffer Ved vinduet kan siden af et køleskab ses og derefter komfuret med ovn und so weiter. Så kommer der en sodavandsautomat mere (men denne har også øl på køl, hvis man ved hvilke knapper man skal trykke på).

Sidste billede i denne omgang er fra den stor stue. Her er der frysere alleryderst til venstre. Derudover pool og bordtennis og noget rod. Rummet bliver ikke rigtig brugt til noget for tiden, men det skal nok komme i brug til vinter. Udover denne stue har vi en tv-stue hvor der kan sidde en 8 stykker, og en rygestue hvor der kan sidde det samme.

Der kommer løbende flere billeder til så husk at holde øje med billedserien J-House.

Derudover er min uge gået med lidt af hvert.

Søndag var jeg til koncert i Madison House, et andet kollektiv i Ann Arbor. – Se billeder her.

University of Michigan Museum of Art (UMMA) har gratis entre, så en dag da jeg kom forbi på vej hjem fra arbejde, gik jeg ind og kigge på den aktuelle Pop udstilling. Jeg var for træt til rigtig at værdsætte det, men så er det godt jeg bare kan dumpe forbi en anden dag. Jeg fik dog taget et par billeder af nogle Andy Warhols – Se billeder fra UMMA her.

Der er i øjeblikket Ann Arbor Art Fairs i byen. Mange af de lokale ruller med øjnene og sukker dybt, når man snakker om det, for et område på fire gange fire gader (mener jeg) i midtbyen bliver spærret af, og så bliver der istedet sat boder op med (brugs)kunst i alle afskygninger. Samtidig kommer der i omegnen af 500.000 mennesker til byen, så for de folk der bor her, er det mere bøvl end fornøjelse. Jeg går igennem det til og fra arbejde og synes det er meget sjovt i små portioner. – Se billeder fra Art Fairs her.

I weekenden tager jeg til Manchester, Michigan sammen med Andreas og hans kæreste Jenn. De holder en BBQ-ting på farmen hos hendes forældre. Det glæder jeg mig rigtig meget til at opleve :-).