I like it!

Hejsa – endnu en sporadisk opdatering herfra, der sker noget hele tiden i øjeblikket så dette bliver bare et sæt linnk til billeder. Der er beskrivelser til en del af billederne hvis I klikker på dem.

Campfire and Marshmellows
Forrige weekend var jeg til BBQ på landet 30 miles fra Ann Arbor. Det var en hyggelig weekend med pooltur, BBQ, TP, campfire & marshmallows, hunde, heste og katte – Se billeder fra BBQ i Manchester.

IAESTE/AIESEC at Gallup Park
Sidst på søndagen tog jeg i Gallup Park med folk fra IAESTE og AIESEC hvor vi havde nogle velkomstlege mm. To billeder fra Gallup Park.

Pub Trivia at O'Neills
Mandag var der Pub Trivia på den irske pub. Her var jeg afsted med to amerikanere og en irer. Billeder fra Conor ONiels.

Torsdag kom der en ny praktikant fra Nord-Irland, Femi, født i Nigeria og opvokset i Belfast. Han skal arbejde hos Menlo som mig, så de sidste par dage har jeg vist ham rundt i byen og fortalt ham hvad jeg ved om arbejdet indtil videre. Om aftenen tog vi til en BBQ fest hos nogle franskmænd. Jeg får måske billeder derfra fra en anden.

Fredag tog Ivan (En af de lokale IAESTE-folk oprindelig fra idonesien), Dave (Irland), Mirka (Tyskland), Femi (Nordirland) og jeg til yoga hos Professor Singh (efter signende en af de bedste fysikprofessorer på U-mich). Udover hans arbejde på universitetet har han også yogastudiet RussaYog hvor han underviser i yoga. – Av av jeg havde aldrig troet at yoga kunne være så hårdt Jeg fik ikke taget nogle billeder indenfor men her er to udefra.

The roof, the roof...
Efter yoga og en tur i badet hjem til mig og festede lidt i J-house – her er et enkelt billede hvor vi sidder på taget. Derefter tog vi en tur i byen til min første keg-fest. En keg-fest er en hus-fest hvor der oftest er gratis ankre med øl og mennesker overalt. Dette var i en stor lejlighed nede i byen hvor de på loftet havde en DJ, storskærm og et dansegulv. Jeg havde ikke selv kamera med, men fik taget et par billeder med Mirkas kammera inden det løb tør for strøm – billeder følger

On the dancefloor

Lørdag brugte vi formiddagen på at hjælpe en vens ven med at flytte hendes ting til en ny lejlighed. Derefter to Dave, Femi og jeg hjem til mig og drak Forties. Det er 40 ounce ølflasker (1.2 liter) som en del af de andre her i huset drikker. Så vi tænkte at det måtte vi også hellere prøve Her er et par billeder af gutterne i deres kamp med øllet. Om aftenen tog vi i biffen og bagefter en tur på Arbor Brewing Company og smagte på deres hjemmebryg og derefter en tur på The Oz – en arabisk/indisk bar. Et par billeder fra Arbor Brewing Company og banden på The Oz.

Søndag var slapperdag med en tur på Bubble Island og North Campus – mere senere – og nu er jeg på vej ud af døren for vi holder afskedsfest for Dave fra Dublin som tager hjem i morgen.

The Beer Depot - Drive Thru
Der er kommet lidt flere billeder fra Ann Arbor i arkivet – billedet til denne post fra Beer Depot (jeg elsker amerikanske neonskilte :-D), en hummerlimo og Manden og Hundene.