Weekend med bulder og brag

Na Jin and MirkaWeekenden er gået med en afsked fredag med Mirka, en af de andre praktikanter i byen.

Lørdag stod på en tur i teateret. Na Jin, en af vennerne havde vundet billetter til en forestilling, men hun var selv taget på tur med kæresten – så i stedet fik Femi og jeg billetterne. Vi så forestillingen Take Me Out om bøsser i baseball. Det var en ok forestilling, men der var lidt for mange nøgne mænd – hvilket dog sikkert har været en af årsagerne til at stykket har skabt så meget røre herover.

At Mike'sNight-bowlingBowling

Om aftenen var vi en flok på seks der grillede og derefter en tog tur i bowlinghallen med neonlys og sure sko.

Confederate artillerySøndag var vi fem der tog til Jackson for at se en genopførsel af et slag fra borgerkrigen – eller som de selv kalder det Cascades Civil War Muster. De opførte slaget af Shiloh og sagde at der var 2000 deltagere i begivenheden. Udover selve slaget var der mange telte, hvor de viste feltoperationer, Gatling Guns og andre ting fra perioden omkring den amerikanske borgerkrig.

Alle billeder fra Cascades Civil War Muster.

Billedet herunder viser hvad der i øjeblikket er tilbage af Katarina. Jeg bor øverste i midten, så indtil videre har vi ikke mærket noget. Men selv om vi er 1700 km fra New Orleans skulle vi om en dag eller to få en skylle af det vand der måtte være tilbage i porerne på orkanen.

Katarina