Road trippin

Chris er husets maintenance manager og også indehaver af Samson og Samsons legekammerat, som jeg ikke kan huske navnet på. Torsdag i sidste uge var det fodringstid, hvilket er hver 2. uge, så de folk der var hjemme i huset kiggede forbi.

Chris and Samson

Her er Chris igang med at fortælle om hvordan det er at holde slanger. Samson, som herover hygger sig på Chris hovede, er en python, den anden slange er mindre, og jeg kan hverken huske navn eller race på den. Samson fik en rotte og den anden slange fik to mus. Se flere billeder fra middagen her:

Here comes the ratGoing downJust one biteDaniel's wristbandJessica and Samson

Fredag var vi en flok på 19 der i en håndfuld biler tog på weekendtur ved Ludington, på den modsatte side af Michigan. Det var folk fra de to udvekslingsorganisationer AISEC og IAESTE der var afsted. Det var en køretur på 4 timer så vi var først fremme kl. 0.30 hos Colins forældre, som lagde hus til første nat.

Canoeing people

Næste dag var vi ude at sejle en lang tur i kano på en lokal å. Herover ses de folk som var med ude og sejle. Om aftenen tog vi til stranden, hvor vi lavede en lejr i strandkanten og aftensmad på bål.

IMG_1003

Det var en rigtig fed tur og jeg hyggede mig gevaldigt. Se resten af billederne fra turen her.

Ellers har ugen været pakket med møder, fodbold og arbejde i huset, og nu er jeg på vej ud af døren igen. Om tre kvarter (kl. 21) kører vi seks mand til Minneapolis, Minnesota. Det er en tur på ca. 12 timer, så vi regner med at være at være fremme i morgen tidlig. Weekenden skal gå med en IAESTE Midwest conference og det er stort set alt hvad jeg kender til programmet. Men det skulle efter sigende være sjovt og de folk jeg skal afsted med er skøre, så der skal nok være noget at fortælle om, når jeg vender tilbage til tasterne.

Ha det bra!