Joint House Rocks!

Read this page in English

Broken Sunday

I live in a rock n roll house :D

Fredag var dagen for semesterets store fest her i huset. Vores hovedadministration ICC, tillader kun vores hus at holde een større fest om året. Hvilket har gjort at vi har brugt en masse energi på at fyre en ordentlig fest af den ene gang.

Fredag aften åbnede vi dørene til Joint House Rocks, som vi havde døbt festen – og der blev rocket. Daniel, en af de andre beboere er band-booker i Michigan Union (studenterklubben) og han havde derigennem fået overtalt otte bands til at komme og spille gratis til vores kom-sammen. Huset blev ryddet for møbler, køkkenudstyr og andet grej der kunne ødelægges eller stjæles, og så var vi ved at være klar. Til at forsøde rocken havde vi indkøbt 8 kegs (~400 liter).

Jeg var meget positiv overrasket over niveauet hos de forskellige bands – der var virkelig en masse godt gedigen rock – uden at der gik amerikaner/collegeband i den. Det var som at have Way Up North i sin egen stue.

Programmet var:

Lille scenen (Vores TV stue uden TV):
21:30 – Inner Vision MS
22:30 – The Afterword MS
23:30 – The Playback MS
00:30 – Absinth Eva

Store scenen (Vores opholdsrum)
22:00 – Sidestreet Getaway
23:00 – Coke Dick Motorcycle Awesome MS
24:00 – Jiva MS
01:00 – Broken Sunday MS

MS linkene ovenfor er til MySpace, som er blevet et samlingssted for upcoming bands, hvor de kan nå ud til et stort publikum nemt og billigt. Der er en interessant artikel fra Wired Mag om fænomenet her. På de forskellige MySpace sider kan I hører et par sange fra hvert band, hvis I er mere interesseret.

Et par af de bedste numre fra aften er:

Broken Sunday – Until I Break
Jiva – Velvet Noose
Coke Dick Motorcycle Awesome – coPilot

Coke Dick Motorcycle AwesomeCoke Dick Motorcycle AwesomeSidestreet GetawaySidestreet GetawayJivaJivaInner VisionBroken SundayBroken SundayVisit from Hill Street 609

Se resten af de knap hundrede billeder fra festen her.

Men nu laver jeg også andet end at feste :) Den har stået på lidt sport den sidste uges tid. Mandag var jeg ude at spille golf med Elliot og Sung fra huset.

At the range

Lørdag var jeg igen til football kamp og der var proppet med mennesker. Denne gang havde jeg billet til 2. række og det var en helt anderledes oplevelse. Klik på billedet herunder for en stor udgave;

Crowds going

Søndag var det ultimate dag. Vi spillede en halvdårlig 1. halvleg og var bagud indtil allersidste point. Her er et billedede af holdet som vi så ud efter kampen – nogen mere mærkede end andre.

IMG_1374

Her til aften har vi spillet World Cup i fussball og da der kun var fire nationer der stillede op, kom Danmark denne gang helt med til kvartfinalerne. Men jeg må desværre krype til korset og sige at vi ikke klarede os så godt – selvom de andre ikke umiddelbart syner af så meget. Her er Kazakhstan (til venstre repræsenteret ved Oscar) ved at få høvl af Mexico (repræsenteret ved Hernando) den senere verdensmester.

IMG_1387

Derudover var Sydkorea med i turneringen – Franking skulle læse lektier, Pakistan var ved at spise, østrig havde for mange tømmermænd, og Brazilien var ikke i huset.

Næsten weekend skruer jeg ned for tempoet og holder en forlænget weekend i Wisconsin – på turen derover håber jeg jeg kommer til at oplever hvordan skovens nuancer skifter.

IMG_1377_