Menlo Innovations @ World Usability Day

3 Keys to Creating Unusually Useful Software
Sponsored by the World Usability Day, Rich will present his lecture 3 Keys to Creating Unusually Useful Software. In this, he will highlight how Menlo develops its software using both their agile methodology and their High-Tech Anthropologists ensuring both usable and useful end products. The event is free.

Hvis du ikke allerede ved det, er den 3. november World Usability Day kloden over, og der er en masse forskellige off- og online arrangementer i den forbindelse.

Min chef Richard Sheridan giver kl. 20 dansk tid et oplæg under titlen Unusually Useful Software om hvordan man i højere grad kan inddrage brugeren i softwareudvikling. Rich er en fremragende taler og han har nogle gode pointer, så se og lyt med når det går løs. Læs mere WUD side.

Selv om det er World Usability Day er der stadig meget halvdårligt software derude. Heriblandt systemet de bruger til at streame præsentationerne fra Usability Day(!) Men hvis du har Windows + IE 6.0 og installerer et plugin kan du følge med på:
World Usability Day Online Presentation Room # 2

Brede amerikanerhilsner

Michael Carøe Andersen