Uhygge!

Aye - the pirate found a treasure
Igår mandag, var det den egentlige allehelgensaften (halloween), men det er ikke nogen fridag. Så hvor børnene går rundt og ringer på dørklokkerne mandag eftermiddag, er de voksne ude at skabe sig fredag og lørdag. Og sådan en tradition måtte jeg ikke gå glip af. Så i tre dage rendte jeg rundt og skreg Arrrrrrrr imens jeg viftede med mit plastiksværd.

Men inden vi kommer dertil, må jeg hellere få skrevet ned hvad resten af ugen gik med – for der skete en del.

Mandag kom jeg noget tilfældig til en klassisk koncert. Jeg tror ikke jeg har været til en klassisk koncert siden folkeskolen, så det var virkelig en fornøjelse at se School of Musics store symforniorkester opføre Beethovens Niende Symfoni.

Onsdag tog Femi og jeg med en af gutterne fra arbejdet til EREBUS – Haunted House, hvad de selv hævder er, verdens største spøgelseshus. Det var ikke farligt uhyggeligt – sine steder lidt kikset – men alligevel ganske underholdende.

Torsdags middagspause gik jeg til UofMs campus for at deltage i en demonstration under titlen Stop the Attack on Affirmative Action, som en her fra huset havde været med til at arrangere. Der var et sted mellem 500-1000 mennesker tilstede og hovedtaleren Al Sharpton fik mange fra publikum med sig. Det har virkelig overrasket mig hvorledes amerikansk politik virker, og hvordan højrefløjen herover fortæller halve sandheder og hele løgne. Jeg må på et senere tidspunkt skrive mere om Affirmative Action og By Any Means Necessary for der er virkelig meget at fortælle om uretfærdighederne herover.

Reverend Al Sharpton

Vores hus har samlet holdet Joint House Liberation Army (JHLA) til en lokal Flag Football liga og torsdag aften spillede vi første kamp. Flag Football er en tøset version af amerikansk fodbold, hvor man ikke (burde) tackle folk. Holdene er co-ed så der skal altid være 4 piger og 4 drenge på banen for holdet. Vi havde det ganske sjovt, og vi vandt endda med en dansker og en østriger på holdet, som ikke rigtig vidste hvad der foregik :D

JHLA Flag Football

Fredag aften stod den på Halloween overalt i byen. Jeg startede ud hos Femi på Hill Street til noget opvarmning og derefter gik den videre til nogle Puerto Ricaneres festligheder. Her er vi ved at være klar til kamp:

Ready for Halloween

Lørdag aften tog vi til Detroit-forstaden Pontiac, hvor vi var en flok på 10 til Halloween fest i Russian Club. Russisk 80-er musik og vodka gjorde aftenen til en ret surrealistisk oplevelse.

IMG_1663IMG_1633IMG_1634

I vores Ultimate Frisbee League var der opfordret til at alle hold mødte op udklædte. Da vi var pirater havde jeg praktisk nok valgt det som min udklædning så for tredie dag var jeg pirat – Arrrrrrrrrrrrr. Vi (Cyan) vandt en komfortabel sejr over Orange.

IMG_1368Team Orange singing the loser song

Se resten af billederne fra min Halloween her.

Ahoj mates!