Thanksgiving er på vej

Det er Thanksgiving om to weekender, og vi er ved at lægge planer for en tur på landevejen. Sammen med Femi og Chris tager jeg på torsdag sydpå. Planen er at ramme Four Roses i Kentucky på vej til North Carolina, hvor vi tilbringer weekenden hos en af Femis venner hjemmefra. Derefter går turen til Atlanta for to dage, hvor vi besøger et par af mine venner fra sidst jeg var herover. Herefter går turen tilbage til Chapel Hill, North Carolina, hvor vi tilbringer Thanksgiving sammen med Chris og hans familie. Jeg glæder mig :D

Den seneste tid er gået med mere af det sædvanlige; fest og lidt sport i weekenderne og arbejde til hverdag. Forrige weekend var jeg med et par gutter ude at skyde paintballs i 4 timer på hvad der vist er Michigans største bane. Her er et billede af mig i udstyr:

Me and my gear - not exactly camouflage

Billedet herunder er fra sidste uge på diagonalen igennem campus. De seneste par dage har det blæst ret kraftigt så mange træer er nu ved at være helt bare. Det har jeg ikke fået billeder af for det er oftest mørkt når jeg har fri.

Central campus diag

Denne weekend har der været NASCO institute i Ann Arbor. NASCO er en national konference for kollektiver. Vi havde omkring 40 personer fra Texas og Canada til at overnatte her og vi måtte selvfølgelig vise, hvordan vi fester her i huset – så vi havde skaffet et par bands og et par fustager og så var festen ellers igang. Her er det to personer fra Austin Music Co-op, Texas der jammer lidt. Saxofonisten er fra New Orleans, han endte i Texas da hans skole lukkede, pigen spiller fløjte fordi deres kollektivs harpe væltede og gik i stykker – triste historier, men heldigvis hyggede de sig til festen.

Jamming in the smoking room

Det var alt for denne gang