Thanksgiving road trip Part II

Vi vendte tilbage til Ann Arbor sidste søndag aften efter en 12 timers køretur fra Chapel Hill.

Sidste indlæg blev skrevet på vej til Chapel Hill onsdag. I Chapel Hill boede vi hos Chris forældre. Byen er lidt en oase i redneck-country. Med UNC og Duke universiteter i byen er det et mere liberalt samfund og byen er rigtig hyggelig med mange skovfyldte kvartere. Her er familien Markleys hus.

The Markleys home

Thanksgiving var præcis, som vi ser det på tv. Udover familien var Chris onkel og bedsteforældre også med. Eftermiddagen gik med at mændene sad i stuen og drak whiskey og øl imens vi så football – kvinderne var i køkkenet for at lave maden. Senere var selv ude og spille lidt football og få noget appetit.

Thanksgiving and Football

Ved bordet blev der fortalt historier og hygget. Som forventet spiste jeg alt for meget og brugte resten af aftenen på sofaen.

The Markleys and us

Chris' mom Debbie, grand mother, grand father and aunt

Resten af tiden i Chapel Hill hang vi ud med Chris high school kammerater, så vi fik en masse historier fra gamle dage og fik besøgt en del af barerne i byen i løbet af de fire dage vi var der. Her er et billede fra lørdag eftermiddag hvor der var fodboldkamp på den lokale skole mellem alumni og nuværende elever.

Alumni vs. current at Chapel Hill high school

Ikke langt fra deres hus ligger Duke Forest, som er et større skovområde med mange flotte steder, som her:
Taking the dog for a walk in Duke Forest

Søndag drog vi som sagt hjem – en 1100km køretur som tog os lidt over 12 timer. Alt i alt en rigtig god uge, hvor vi hver især mødte gode venner og folk vi ikke havde set i lang tid.

Og det var rigtig fedt at komme ud på landevejen igen. Der er noget helt specielt over sådan en tur som vi her var på, selvom vi tog nogle lange stræk var det aldrig fordi det blev en plage at køre. Vi havde ikke lagt de store planer, så en del af ruten blev planlagt undervejs, og der var ikke rigtig noget vi skulle nå udover thanksgiving i Chapel Hill og være tilbage i Ann Arbor søndag.
Den første fredag, hvor vi var på vej sydpå, drejede vi fra hovedvejen da det var omkring solnedgang. Vi fandt en bjergvej der gik op i højderne (se satellitbillede af området) og fulgte den til enden – her er et lille video clip fra turen op af bjerget.

Da vi var næsten ved toppen kom vi til en række hytter, der ikke blev brugt så vi lånte en terasse. Her sad vi en times tid – så solnedgang, drak Miller High life og nød livet. Så bliver det ikke bedre.

Porch in the sunset

Se alle billeder fra vores Thanksgiving Road Trip her.