American Xmas

Ja, julen er jo forresten også lige om hjørnet. Der er selvfølgelig julepynt og lys i gaderne her, men af en eller anden grund virker det ikke så overgearet herover som det gør i Danmark.

IMG_2033_

IMG_2040_

Det kan være det bare er mig, der er god til at undgå mange af stederne, hvor der bliver julet, men lørdag tilbragte jeg i byens store mall, og jeg så ingen julemand sidde med skrigende unger på knæet.
Jeg er på ingen måde en shopper, og fordi vi her i huset får bragt råvarer udefra undgår jeg normalt behændigt supermarkeder, storcentre og andre steder, hvor handelsfolk forsøger at proppe julehumør ned i halsen på mig. Så ingen Wham, BandAid eller andet kvalm julemusik har endnu nået mine ører – og sådan må det godt forblive.

Det er ikke fordi, jeg ikke glæder mig til jul – for det gør jeg. På fredag lejer jeg en bil og kører over til Myrtle og Gene for at fejre jul derover, hvilket det glæder jeg mig umådeligt til. De får besøg af meget af deres familie så huset bliver fuldt af mennesker.

Vi har ikke fri tirsdag-torsdag så jeg tager tilbage til Ann Arbor mandag. Nytår havde jeg ikke tænkt på før i går. Men Femi tager over til hans bror i New Jersey, så med mindre der kommer andre geniale ideer tager jeg med derover. Jeg ved ikke hvordan det er at komme til Manhattan fra hans brors sted, men det kunne være supercool at være på Times Square i New York kl. 23.59.