Back to work

Jeg er i dag kommet tilbage til Ann Arbor efter en begivenhedsløs 8 timers køretur. Det var nu ikke fordi køreturen var kedelig – til turen havde jeg lejet en Pontiac G6 V6 2005 model, som er en frisk lille sag. Det er sådan en bil det er sjovt at lave kickdown på tilkørselsrampen i. Og så har den et rigtig fedt lydanlæg – så min nyindkøbte Kashmir – No Balance Palace fik den på fuld knald en del af vejen. Faktisk tog jeg en eksta tur rundt i Ann Arbor her til aften – for lige at få ræset af :)

Julen er overstået lidt hurtigere end jeg ville ønske, men jeg havde en rigtig hyggelig weekend hos Myrtle og Gene. Jeg var derover fredag sent om aftenen. Den 24. var stille og rolig. Først stod den på en tur i kirke om eftermiddagen, og julemiddag om aftenen den 24. med Rhoda, Genes 92 årige mor. Men det bedste var dog da far og jeg satte Skype og webcam op på hver side af Atlanten. For en kort stund kunne jeg være med i stuen hjemme i Toftlund, se hele familien rundt om bordet og høre Magnus fare rundt i baggrunden. Det gør ikke helt så meget at man ikke selv kan være der, når man kan se billeder og lyd derfra.

Hvor den 24. var en afslappet dag herover var der derimod knald på den 25. Kl. 9 begyndte folk at komme og vi var 18 hos Myrtle og Gene med et par stykker der gik til og fra. Her er et par billeder af billederne fra dagen:

IMG_2124

IMG_2131

IMG_2132

IMG_2123

IMG_2125

Vi gik alle i kælderen og delte gaver ud og jeg fik også en stor pakke fra Danmark (tak for det!). Efter middagen stod den på football. Green Bay Packers mod Chicago Bears var dagens store kamp og David og Jolie havde fået billetter til kampen, så de kørte op og stod med dette skilt:

IMG_2128

Vi andre sad med opknappede bukser og så kamåen på TV. Selvom Packers ikke klarer sig for godt i år, var det en spændende kamp – her laver Green Bay en af sine touch downs:

IMG_2134_

På vejen hjem idag kørte jeg ind i Milwaukee – min plan var at se Pabst Mansion, men jeg havde ikke lige skrevet addressen ned, og da jeg ikke fandt det i første forsøg kørte jeg istedet til byens kunstmuseum og det fortrød jeg ikke.

IMG_2168

Den sære figur herover er varetegnet for Milwaukee Art Museum (MAM). Bygningen har fra flere vinkler mange ligheder med sejlskibe og hvad der på billedet her nærmest ligner vinger er faktisk en række finner. Når museet er åben bliver de slået ud og klokken tolv vifter de. Inde i museet var der også en masse spændende ting såsom dette Walking Closet:

IMG_2164_

IMG_2154

IMG_2160

Ja det var så den jul – og nu skal jeg også til at i seng. Og så har jeg ikke engang fået fortalt om, hvordan jeg druknede mit kamera – hvorledes det blev genoplivet. Den historie kommer måske næste gang.

God bag-jul (hø hø)