Spring Break Road Trip: Change of plans

Skrevet søndag kl. 22.30

Jeg sidder nu søndag aften i et kollektiv i St. Louis, Missouri omkring 4 timer fra vores planlagte mål. Vi nåede ikke Eastwing som planlagt, dels fordi en af bilerne kørte forkert og forsinkede os en lille time, dels fordi vores tissepauser tager længere end planlagt. I stedet kontaktede vi et kollektiv i St. Louis, som vi havde planer om at overnatte hos på hjemvejen. De kunne godt huse os (26 personer) med en times varsel så vi ændre planer og tog hertil i stedet. Vi ankom her kl. 20 fik noget aftensmad og interviewede beboerne. Huset her hedder Colbri og består af to huse og en have. Det er et voksent kollektiv, hvor der i øjeblikket bor omkring 20 voksen og to børn.

IMG_2982

IMG_2984

På turen ind igennem St. Louis kom vi forbi The Gateway Arch, som markerer skellet til (Det Vilde) Vesten vest for Mississippi-floden. St. Louis har siden den blev grundlagt i 1764 været en vigtig handelsby på Mississippi floden. Buen blev rejst i 1963 og er virkelig et interessant syn i aftenbelysningen.

I morgen (mandag) går det videre sydpå til Arkansas og engang onsdag, skulle vi ramme vores destination Austin, hvor vi tilbringer et par dage.

Det er ikke altid helt let at finde trådløse netværk for en del af dem er beskyttede eller forbindelsen er dårlig, men jeg skulle have bedre muligheder når vi engang når til Texas.