Spring Break Road Trip: Arkansas & Maxine

Skrevet tirsdag den 28. kl. 10.15

Vi ankom til Ozarks Warehouse ved Fayetteville, Arkansas dagens mål omkring fem-tiden. Stedet er et økologisk varehus, der distribuerer deres varer til hele det sydvestlige område USA. Vi fik en tour af stedet og derefter stillede vi vores telte op uden for deres frokostrum.

IMG_3014

Vi lavede aftensmad i frokostrummet og lavede et interview med chefen for stedet.

University of Arkansas ligger i Fayette, og derfor bærer byen præg af at være en collegetown. Vi tog en tur ind til byen for at se hvordan nattelivet så ud. Et par stykker havde hørt studenterradioen her og kontaktede dem. Stationsmanageren og et par andre radiomedarbejdere viste dem rundt på radioen og tog derefter på deres favoritbar Maximes. Vi andre var taget på Irsk bar, men det var ret kikset, så vi tog også på Maxines.

Maxines viste sig at være en super cool bar, lidt ligesom en dansk bodega. Der var et par stamgæster der, som tog godt i mod os og fortalte os om byen og Arkansas.

IMG_3031

IMG_3028

IMG_3035

Imens jeg har skrevet på dette indlæg har vi krydset grænsen indtil Oklahoma dagens køretur bliver på ca. 10 timer, så der er stadig meget lang vej.