Tina Dickow i Ann Arbor

Helt tilfældigt sad jeg mandag og kiggede på Arborweb.com for at se hvad der skete i byen. Og så opdagede jeg at Tina Dickow skulle spille i den lokale boghandel dagen efter! Til dem der ikke kender Tina Dickow har hun lagt nummer et på den danske hitliste da hendes seneste album udkom, hun er nomineret til tre Danish Music Awards og så er der udsolgt til alle hendes koncerter i Danmark.

Jeg har set hende et par gange i Danmark før, men hendes senest album udkom mens jeg var herover, så jeg havde ikke hørt andre numre end Nobodys man.

Hun spillede alene med hendes guitar (som var det eneste der ikke var blevet væk i lufthavnen på turen fra Montreal).

Tina Dico in Borders, Ann Arbor

Hun spillede en række numre fr adet nye album

Head Shop
Warm Sand
The City
Break of Day
Room with a View
Use Me
Back Where we Started

Og så fik jeg lokket et par venner med til noget dansk musik :) Indtil videre har jeg fået folk til at synge med på L.O.C. selv om de ikke forstår et ord – Kashmir og Raveonettes er også faldet i god jord hos et par stykker her i huset.

Tina Dico and us

Tina optræder til DMA lørdag kl. 20 på DR.