Forår i Chicago

Torsdag aften var vi et par stykker der snakkede om at tage til Chicago. Vi havde ikke tid til at planlægge så meget så det blev en improviseret tur. Fredag aften drak vi lidt, så en videofilm og gik tidlig i seng, så vi kunne komme op næste dag kl. 4 og køre til Chicago.
Dawn on the road
Det var en fire timers tur og vi ville være i Chicago til årets store St. Patricks Day parade (St Patricks day er først den 17.) Vi havde lige glemt at vi krydser en tidszone så vi havde ekstra god tid. Det gav os tid til at se solopgangen ved Lake Michigan i Warren Dunes State Park. Til turen havde vi Frederiks Dodge Magnum, så vi var godt kørende.

At Warren Dunes State Park

Før paraden gik i gang havde vi tid til at gå lidt rundt i byen og besøgte Sears Towers og Millinium Park. Vejret var herligt og vi kunne til tider gå rundt i t-shirt. Gutterne jeg var afsted med er fra venstre Martin og Frederik (begge fra Sverige) og Mike fra USA.

View from Sears Tower
Chicago
Og så gik det ellers i gang først farvede de Chicago River grøn – og jeg mener virkelig grøn. Langsomt begyndte byen at blive flyldt op af mennesker i grønt og senere startede paraden, hvor foreninger, politkere, firmaer og marchbands gik igennem byen.
Me and the green Chicago River
Green boat in green river

Green Elvises
Green beard
Flobber?

Efter det gik vi på jagt efter et hotelværelse, men det var umuligt at finde et værelse til under $200-$300 (!), så vi tog tilbage til bilen og tog en lur.
Getting ready for a nap

Herefter fik vi arrangeret det sådan at vi kunne sove i Mikes onkels kælder et stykke udenfor byen, så med en ædru chauffør tog vi ud i byen. Vi tog på en række forskellige barer – den fedeste var House of Blues, hvor man desværre ikke måtte tage billeder. Senere på aftenen tog vi på Signature Lounge, som ligger på 95. etage af Hancock Tower med udsigt over hele byen.
Clouds over Chicago

Endelig sluttede vi af på Cheesecake Factory med noget godt at spise inden vi tog hjem.
Chesscake factory

Jeg havde altid troet at Chicago var som en hvilket som helst anden storby herover, men i modsætning til Minneapolis og New York, synes jeg mægtig godt om den efter at have besøgt byen.