Et par weekender overstået

Ja, så er der gået to uger siden jeg har fået skrevet sidst. Tiden flyver afsted nu, og jeg må erkende at mit ophold herover stille og roligt lakker mod enden. Der er stadig næsten tre måneder tilbage, men alligevel Jeg skal så småt til at tænke på hvad der skal ske når jeg vender hjem; Hvor skal jeg søge job? Skal jeg prøve at starte for mig selv? Hvor skal jeg bo?

Imens virkeligheden langsomt nærmer sig, er festen fortsat herover. Sidste weekend stod den først på St. Patricks Day, hvor amerikanerne festede, som var der intet imorgen i deres grønne Kiss me Im Irish t-shirts. Vi gik til den og havde en rigtig sjov aften.
Alberto and Christina partying.
Det er sjovt at høre Femi (fra Nord-Irland) kommentarer til alt det her. For St. Patricks Day herover betyder jo ingenting for amerikanerne, meget få ved havde der egentlig fejres. Forestil jer hvordan det ville se ud herover hvis de af en eller anden grund farvede floden rød, drak snaps i lange baner, og rendte rundt i roligan-kostumer. Hmm, det ville faktisk være ganske sjovt :)

Aprospos Danmark i udlandet så har Rasmus Rasmussen fra Podkammeret lavet et meget underholdende podcast (En lydoptagelse) om det at være dansker i udlandet.

Lørdag blev en smule mere rolig, hvor vi hang foran fjernsynet det meste dagen og så verdensmesterskab i baseball. USA røg hurtug ud og i det hele taget fik turneringen ikke meget mediedækning herover.
Watching baseball

Søndag var der demonstration og en tur på naturhistorisk museum og ellers bare hænge ud i solskinnet – foråret er stadig ikke kommet igang, men vi har dage med god sol.
Demonstration on the Diag

Torsdag var vi ude og se Children from Uganda, som børn fra Uganda der har mistet en eller begge forældre til AIDS. De er på tour rundt i USA for at fortælle om og viste deres traditionelle rytmer og danse.

Children of Uganda

Denne weekend stod den på house party hos en puerto ricaner fredag og , et af de andre kollektiver lørdag.
Packed dancing room at Black Elk

Søndag sluttede af med en IAESTE tur på Sushi bar – mums :)
IAESTEs sushi boat