Let me see ya grills

De kalder dem grills, fronts eller slugs – jeg ved ikke om der er et dansk ord for dem. Grills er mund-juveler og de sidste par år er de blevet populære indenfor hiphop. Inden jeg kom herover havde jeg kun set dem i musikvideoer, men herover er jeg rendt ind i dem et par gange. Nede sydpå (ATL and the dirty south) så vi et par steder folk der havde funklende grills i munden.
Grills er lidt ligesom udtagelige bøjler med guld, sølv og alt hvad der blinker af ædelsten – jo dyre jo bedre.

Da vi var i Baltimore fandt vi et sted hvor vi kunne få lavet nogen til rimelige penge. Vi havde dog ikke tiden til det for de skal laves ud fra en afstøbning af ens tænder. Så vi har stadig kun vores hvide tænder at flashe når vi vil være smarte.

Lørdag var jeg først ude af sengen kl. 16, hvor jeg gik over til Femis hus for at se noget fodbold. På vej derover overhalede jeg en gruppe på 4 gutter der så lidt gangster-agtige ud, så jeg gik lidt hurtigere og var næsten forbi dem da de spurgte hvad klokken var. Jeg svarede dem og så spurgte de Were are we at? og det tog mig et par omgange at forstå at de spurgte hvor de var. Så begyndte de at snakke om hvor man kunne få billig øl – og så var jeg jo på hjemmebane :) Det viste sig at gruppen var en flok hiphopmusikere fra LA og en enkelt var fra North Carolina.

Inden vores veje skilte fik jeg taget et billede med Brad og hans grills – Bling bling! (Se billedet i stor format her).

Let me se ya grills

Hvis I vil se mere er der en artikel her og så selvfølgelig Nellys musikvideo Grillz (Let me see ya grills).