Kold camping – video fra Wisconsin

Denne weekend stod den på IAESTE Midwest Spring Retreat 2006 – kort fortalt en camping tur i Wisconsin for det sociale sammenhold imellem lokalafdelinger af IAESTE her i midtvesten.

At campere i april er rimelig meget et gamble. Enten får man en god start på foråret eller også er det hundekoldt. Vi havde mest af det sidste.

Vi var 13 personer fra Michigan ud af ialt 35 der var tilstede på lejeren. Vi kørte derover fredag middag, med de sædvanlige trafikale forsinkelser omkring Chicago. Da vi endelig var kommet fri af traffikken og kørte forbi OHara lufthavnen begyndte det at hagle voldsomt – vi ringede til Wisconsin og de kunne fortælle at det snede der. Hmm – ikke alt for gode udsigter, men humøret var stadig højt. Vi nåede ikke frem før solen gik ned så vi måtte rejse vores telte i mørket.
Pitching tents

Vi var på en gård en halv times kørsel vest for Milwaukee, hvor en af de studerende fra Madison havde fået lov til at låne forældrenes ejendom. Efter en rigtig god aftensmad i huset var det tid til at gå ud til teltpladsen, hvor vi havde weekendens partytelt. Generatoren der drev festen gik død kl. 2
Party tent

Det var en nat med -2 grader Celcius så der blev danset igennem for at prøve at holde varmen imens vi drak iskolde øl. (igår var der 22 grader C i Ann Arbor).
Michigan people

Med alt hvad der hører sig af amerikanske ølspil.
Beer bong

Dagen efter var det en smule lunere, hvis man kunne finde læ i solen, så efter en lang kold nat var vi alle på benene igen, når vi da ikke slappede af i solen.
Michigan people

Eftermiddagen blev tilbragt med forskellige lege (som I også kan se på videoen nederst i dette indlæg), blandt andet var vi ude at gå på line, løbe sækkeløb og rulle med traktorhjul.
Wire walking
Tire rolling

Inden solen gik ned, hoppede vi alle i halmvognen med vores fustage og tog ud og så på nabo-bedriften.
Hey HayridersHey hayriders

Lørdag aften blev afsluttet med lejrbål og fællessang og endnu en festelig aften.
Me and the fire

Dette var den sidste IAESTE tur for mit vedkommende og måske den sidste tur med gutterne, så selv om det var koldt var det også rigtig fedt at have en weekend i gode venners lag. Jeg fik skudt et par videoklip og har fået det hele sat sammen til en 8 minutters video, som I kan se her:


Klik her for at se videoen