På tur i midtvesten

– Ja, jeg lever stadig og – nej, det er ikke fordi jeg keder mig at siden her er lidt uopdateret.

I morgen (fredag) henter jeg en lejet autocamper og kører til Wisconsin for at møde mine forældre. Mine forældre har været i USA siden den 20. april og har indtil videre været i LA, Hover Dam, Las Vegas, Grand Canyon, Sedona, Phoenix og nu Sheboygan i Wisconsin. Jeg har snakket med dem et par gange og de har haft en herlig tur.

Fra søndag morgen tager jeg over som turistguide og viser dem rundt i (hvad amerikanerne kalder) midtvesten. Ruten går fra Sheboygan over Madison, Chicago Ann Arbor, Detroit og Niagara Falls som vist herunder:

I de to uger siden jeg sidst har skrevet har vi været på pubcrawl med Mechanical Engieneering (institut for maskinkonstruktion), hvor jeg blandt andet mødte en dansk professor, som har været her i 20 år.

Me and the Danish professor
On Joint House roof

Vi havde semesterets fest her i huset med fire bands og en DJ – sjovt som altid:

IMG_0046

Vi har gjort hvad vi kunne for at slappe af i det gode vejr. Der er som regel et par og tyve grader her i disse dage, nogle gange lidt mindre. Fodbold spiller vi en-to gange om ugen og ellers tager vi det roligt, som her en lørdag formiddag ved en cafe (Martin, Fredrik og Femi):
IMG_0036

Imens jeg stadig har en lille måned til jeg slutter på arbejdet er en stor del af vores venner dimmiteret:
IMG_0064IMG_0079

Det er en underlig fornemmelse, men de første tre af vennerne er tager afsted herfra til Tyskland, Femi har haft sin sidste arbejdsdag og i det hele tager er mange folk på vej væk fra Ann Arbor. Jeg er ikke den sidste, der bliver tilbage (og slukker lyset), men det er tæt på. Der er folk jeg har snakket meget med herover, som jeg sikkert/måske aldrig vil møde igen, som folkene her fra mit hus:
IMG_0058

Jeg glæder mig nu til at komme tilbage til Danmark, men samtidig ville jeg ønske min tid herover ikke skulle slutte endnu. Det er vel den klassiske udvekslingshistorie Samtidig har den sat gang i mange tanker omkring hvad der skal ske når jeg vender tilbage. Nogle ting er allerede på plads, mens andre ting stadig er på tegnebrættet – det skriver jeg mere om senere ;)