Vroom Vroom

Så er jeg tilbage i Ann Arbor efter en weekend i oktanernes tegn. Herligt at komme et smut på landevejen igen. Især når vejret har været som i denne weekend med omkring 30 grader. Jeg var hjemturens chauffør i dag så her sidder jeg og nyder livet.

Driving home from Indy with the top down and a sunburned neck

Første aften gik med en tur rundt i byen Indianapolis som er hovedstaden i Indiana.
Downtown Indianapolis

Og så kom vi til det, som det hele handlede om nemlig den 90. udgave af Indianapolis-500 mile race, som er det mest prestigefyldte løb i IndyCar serien. Sammen med ca. 300.000 andre tilskuer sad vi bænket klar til starten. Gruppen der var afsted var Katsumi og David, som er venner herfra området der begge arbejder for Delphi, og Kats venner Everett og Jennifer.
Katsumi, David, Everett (a half) me and Jennifer
Under løbet var det ikke helt let at holde styr på positionerne for de forskellige kører, (jeg håbede på en sejr til Danica Patrick), men med hjælp fra de mange folk omkring os med radioer fik vi løbende opdateringer.

Løbet endte med et meget tæt løb, hvor sejret blev afgjort med 6,35 hundrededele af et sekund. IndyCar har mindst lige så meget presse og historier omkring sig som Formel1, og jeg kender ikke mange af dem. Men et par af de mere interessante er historien om Danica Patrick den første kvinde der kunne vinde indy 500 og Andretti familien. Morfar Mario Andretti vandt Indy 500 i 1969, sønnen Michael Adretti har været meget tæt på at vinde et par gange og vendte tilbage i år og endelige barnebarnet Marco Andretti på 19 som fik en 2. plads i år.

Another crash
David fik sneget sig op til opløbsstrækningen til de sidste omgange, så han fik nedstående billede deroppe fra da de manglede 3 omgange. Der har lige været et styrt og safety-bilen er ude inden det går løst for sidste gang.
David snuck up and got a view of the pit

Jeg har nu kun to dage tilbage på arbejde. Hvad jeg skal derefter ligger stadig ikke fast. Faktisk ændre jeg plan hver dag, men jeg skal nu nok komme afsted. Først fortalte Andreas mig at der snart var VloggerCon, så det er blevet et pejlemærke i planlægningen. AIESEC folkene her i byen tager på camping i Ohio næste weekend og det er vist lykkedes mig at få mig selv inviteret med til det. Min plan har været at starte ud i Utah, og rejse derfra til San Francisco, men i dag snakkede jeg med Ivan om at tage til San Francisco – han har en tante med en kælder og en bil vi kan låne.