Jetlag, frikadeller og festival

Det er herligt at være hjemme i Toftlund og slappe af på terrassen med familien og god dansk mad. Jeg har spist en masse god mad i Ann Arbor, hvor der er mange gode restauranter og ingen fastfoodkæder, så det er ikke fordi jeg har levet super-usundt, selvom portionerne er store og de fedter det hele lidt mere. Jeg havde helt glemt hvor godt rugbrød, rundstykker, leverpostej og frikadeller smager.

Magnus er blevet stor og snakker meget mere nu. Vi havde en sjov dag i går med fodbold og en tur til den lokale traktorhandler.
Nephew Magnus and his new hat

I aften er jeg på farten igen – Roskilde here I come! For 10 år siden var jeg på Roskilde for først gang, og det var så fedt at se Psyched Up Janis åbne foran en pakket Orange Scene. I år bliver min fjerde tur til Smatten og for en gangs skyld, ser det ud til at vi får godt vejr (7-9-13 og bank under bordet). Slænget jeg var med på den første tur er der stadig hvert år, så jeg glæder mig til at hænge ud med Rikke, Lene, Thomas og Ken igen. Her er de ved indgangen i 97.

Nostalgia - Roskilde Festival 2004