Mikaels, Jens og Jokerens København

Ja, jeg er tilbage i Danmark og er ved at have etableret mig igen, og nu fik jeg så også taget mig sammen til at skrive et indlæg her.

Min postnummer er 2000 og det har indtil videre været en god oplevelse at flytte til hovedstaden. Jeg har meldt mig ledig og skulle gerne få dagpenge fra fra slutningen af denne måned.

Imens jeg har været her i København har musikken især stået på Mikael Simpson, Love Shop og Jokeren – og det passer meget godt til byens stemning, sådan en sær blanding af det afslappede, poetiske og det fanden-i-voldske.

Axl Rose and friends at Orange stage
Roskilde var sjovt, men jeg tror jeg er ved at være blive for gammel til at holde festival en hel uge – eller også var det bare fordi jeg var ved at mættet for oplevelser. I hvert fald droppede jeg det meste af søndagens program, for at tage hjem for at sove.

Et par dage efter jeg var flyttet ind kom Alberto og Luiz fra Puerto Rico forbi, så jeg tog dem med rundt i byen og var rigtig turist. Her er lige en samling turistbilleder fra vores tur, I kender nok de fleste steder.
The two elephantsNyhavnTour boat reflection in the black diamondThe naval fort and the old craneAll of us in front of AmalienborgRoyal theaterThe Parliament - ChristiansborgChristiania streetTivoli

Copenhagen dreaming, Copenhagen time, Copenhagen mine