På turne i Jylland

De sidste par uger er gået med at få genset en del venner og familie rundt omkring i landet. Først var fætter Christian i byen, så vi var hos Martin til en god middag.
Carøe cousins dinner

I forrige uge tog jeg på en tur rundt i det jyske. Først blaffede jeg til Aalborg, hvor den stod på grill med de studiekammeraterne Tomas og Carsten og frokost med de ESN folk der var i byen. Fra århus sad jeg bag på Christians motorcykel til Rømø (udtales Romø, hvis nogen skulle være i tvivl).
Pez on his bike

Tomas og Mikkel og Palisgaard dukkede op et par dage senere og så blev der badet, solbrændt og festet et par dage inden turen igen gik mod Kbh. Det har været ganske hyggeligt at gense folk, og det er fedt at være i Danmark, hvor man kan komme til stort set alle steder på et par timer.
Last dip of the day